Spring til indhold

Indkøb til børn

  Hvis du har børn, ved du allerede, at det koster kassen. Ikke et ondt ord om det, for de er jo altså det hele værd (for det meste da). Men med 3 børn – som vi har – er der altså bare udgifter nok, og en af de tunge er jo unægteligt børnetøjet. Dels er de små jo meget modebevidste, og dels vokser de som bare pokker. Vi har ikke være smarte nok til kun at producere piger 🙂 Den ældste er en pige – den midterste en dreng og yngste må du så selv gætte (ja – en pige).

  Det betyder, at det kniber med at nedarve tøj fra den ældste til den yngste, for når hun kan passe storesøsters tøj, er det 4-5 år gammelt og HELT ude af mode (siger hun). Men jeg har fundte en anden fidus – selvom det nok er lige rigeligt med store ord at kalde det en fidus. Det er blot jysk snusfornuft.

  Jeg køber vintertøj om foråret

  Ja – det er faktisk ganske simpelt, og jeg har luret, at forskellen på design er meget lille. Så ved denne tid (det er slutningen af marts lige nu) køber jeg for eksempel gerne en flyverdragt til den lille. Jeg køber den bare lidt større, end hvad hun har brug for nu, og så passer den glimrende, når efteråret sætter ind med kulde og rusk.

  Regntøj køber jeg om vinteren

  Vi, der bor i Danmark, ved, at regnvejr og dansk sommer er to alen af et stykke, så det er absolut nødvendigt at have godt regntøj til børn parat, når sommeren melder sin ankomst. For ud skal de sgu – her i huset er vi ikke fans af timelange sessioner foran computeren. Det gælder naturligvis også vi voksne, og jeg har fundet et godt sted at købe regntøj til børn og voksne. Her hænger pris og kvalitet godt sammen, og udvalget er stort.

  Andre indkøb til de små

  Som allerede nævnt er det ikke billigt at have børn, men hvis man er lidt vaks ved havelågen, kan man faktisk spare pænt mange penge, når der er særligt gode tilbud. Det kræver selvfølgelig, at man har midlerne til at købe, når tilbuddene er der. Men også der er der en løsning.

  Jeg har et par gange efterhånden benyttet mig af de såkaldte gratis kviklån ( http://trygt.dk/kviklaan ), hvor man rentefrit og helt gratis kan låne i vistnok op til 30 dage. Da vi begge to er godt lønnede, kan vi altid betale tilbage inden fristen, og det betyder, at vi har likviditet til at slå til, når de særligt gode tilbud er der. Det kræver selvfølgelig disciplin, men den har vi jo 🙂