Spring til indhold

Dørtelefoner

  Bor du i lejlighed, kender du sikkert følelsen af, at det er rart at vide, hvem der kommer og går i din opgang. Nogle gange har man jakker hængende samt sko og andet stående uden for sin dør i opgangen, og i disse tilfælde er det særligt bekvemt at have føling med, hvem der kan komme ind i din opgang. Med dørtelefoni har du sørget for, at kun beboere kan komme ind af døren, ligesom du via en skærm kan se, hvem der ringer på.

  Der er rigtig mange fordele ved et dørtelefonanlæg eller et dørsamtaleanlæg – kært barn har mange navne. Læs med her og bliv klogere på, hvordan det kan hjælpe dig til at føle dig mere sikker i hverdagen, ligesom du kan få råd til, hvornår det er en god idé at bede om professionel assistance.

  Moderne dørtelefoni

  For år tilbage var det langt fra alle lejlighedsopgange, som var låst og havde dørtelefon, men tiderne har i høj grad ændret sig. I dag har rigtig mange opgange beliggende i byen en eller anden form for dørtelefon, fordi det simpelthen er rart at have kontrol over, hvem der kan komme ind. Ikke blot er dørtelefonanlæggene mere udbredte i dag; anlæggene er også blevet meget mere avancerede, og du har flere muligheder i dag end nogensinde før.

  Fælles for de fleste af markedets dørtelefoner er, at de er yderst robuste og dermed kan modstå hærværk. Derudover er antallet af døre intet problem – de moderne systemer kan klare både små og store opgange.

  Flere funktioner

  Udover det faktum at hoveddøren i din opgang er låst for uvedkommende, og at gæster skal ringe på for at komme ind, har moderne dørtelefonanlæg også andre ekstrafunktioner, som tilbyder ekstra sikkerhed. Blandt andet har du mulighed for at få dørsamtaleanlæg med kamera, hvilket gør, at du fra din lejlighed kan se, hvem der ringer på. Med sådanne modeller aktiveres kameraet, idet nogen ringer på, og du kan endda koble systemet op til din telefon, så du fra din telefon kan se, hvem der ringer på. Det er en nem og enkel måde at skabe øget sikkerhed på.

  Lad en professionel hjælpe dig

  Uanset om du har et klokkeklart billede af, hvilken slags dørtelefon du søger, eller om du ikke ved andet, end at du er interesseret i muligheden, kan det være en god idé at alliere sig med en professionel. CERTEGO er specialister i alverdens former for sikkerhedsløsninger og videoovervågning, og de har en stor viden på området.

  De ved, hvilke systemer der egner sig bedst til forskellige formål og sammenhænge, og de er vant til at forene kunders ønsker med reelle muligheder. Når du først har besluttet dig for at få installeret et dørtelefonanlæg, kan du ligeså godt gøre det perfekt første gang.