Spring til indhold

Mortens kvaler med tøj

  Jeg har en kammerat, som egentlig er en rigtig flink fyr, ærlig og altid til at stole på. Han har bare et enkelt issue – han drømmer om at være stor. Altså sådan rent muskelmæssigt. Som det ofte er tilfældet med mennesker, der så inderligt ønsker sig noget, har han fået den selvopfattelse, at han faktisk har muskler, men virkeligheden er, at det er så som så med det. Hvalpefedt har han en del af dog.

  Hans selvopfattelse, gør, at han helst vil købe XL tøj – men det er bare for stort til ham. Og det er lidt synd, for da han samtidig er ganske rundkindet, ender han med at lige en baby i svøb 🙂

  Store størrelser

  Nu er XL jo ikke det, man normalt betegner i kategorien store størrelser – det er faktisk først, når vi bevæger os op i XXL og opefter. Når vi taler om herretøj, kan man faktisk købe det helt op til 12XL – altså 12 gange XL. Det er i den grad tøj til store mænd. Faktisk er det lidt f en tilsnigelse alene at tale om store mænd, for de virkeligt høje mænd har også særlige behov, når det handler om størrelser. Og faktisk er det tæt på umuligt for de rigtigt høje mænd at finde tøj i almindelige butikker. Men så er der butikker som storedrenge.dk, der har en helt særlig afdeling udelukkende med tøj til høje mænd: https://www.storedrenge.dk/den-hoeje-mand-357/

  Piger og kvinder kan også være store

  Nu er det jo ikke kun mænd, der kan have behov for særligt stort tøj. Faktisk er der mange kvinder, der ikke passer ind i den lettere forskruede modeindustris størrelsesforhold. Og de har det ofte svært, for når de skal købe tøj, er de meget ofte henviste til butikker, der ikke ligefre har det smarteste tøj til store piger.

  Heldigvis er der undtagelser, og en af de bedste af slagsen er butikken, der er ejet af samme firma, der står bag storedrenge.dk – nemlig arkuricurvy.dk

  De har det flotteste og mest moderigtige tøj til store piger – og de har meget af det, så der er rigeligt for enhver smag.

  Nu er den føromtalte Morten jo en mand, men da han er ganske godt i kontakt med sine yderst tydelige feminine sider, kunne han såmænd sagtens sidde og savle rover det store udvalg af pigetøj i store størrelser – og måske endda købe noget af det.

  Børn kan også være runde

  Butikken jeg omtalte før har faktisk også indset, at der er mange børn, der er noget runde i det efterhånden – og derfor har de et ganske flot udvalg af decideret børnetøj til buttede og runde børn. Du kan selv tjekke det her.

  Hvad med dig? Er du en af dem, derhar så mange X’er i din tøjstørrelse, at du er holdt op med at tælle?