Spring til indhold

Når du skal fri

  Før du skal fri, er det vigtigt, at du vælger den rette ring. Når du vælger ringen, afhænger det af, hvilken type din pige er. Nogle kvinder drømmer om deres frieri hele livet og har et helt klart billede af, hvordan deres ring skal se ud, mens andre dårligt nok kender deres ringstørrelse. Hvordan vælger du så den rette ring til din tilkommende?

  Den rette ring

  Prøv at finde ud af, hvilken ring hun drømmer om. Hvis du fornemmer, at hun er åben for at tale om det, så spørg hende, hvad hun godt kunne tænke sig, til når den dag kommer. Hvis du ikke vil være så direkte, og det skal være en komplet overraskelse, kan du for eksempel spøge hende, hvad hun synes om de ringe, I ser. Det kan være i TV eller hos venner. Er den ring, I kigger på, for stor, for lille, for kantet, for rund etc.

  Spørg hende

  Hvis hun er åben for at tale om det og meget bevidst om sine smykker, kan du spørge hende, om hun vil vise dig, hvad hun synes om – det kan være online for eksempel. Og igen hvis du vil gå mindre direkte til værks, kan du jo spørge hende, hvilke ringe hun kan lide, når I går forbi en guldsmed for eksempel.

  Hvis der er en veninde, hun er meget tæt med, kan det også være, at de har diskuteret det, og du kan spørge veninden, hvilken ring hun tror, hun kan lide.

  Sig det med blomster

  Når du så har valgt den rette ring, skal du til at planlægge, hvordan du vil fri til hende. Husk, at ved ethvert frieri skal der være blomster. Jeg bruger en skøn butik med blomster på Amager. De sender blomster i hele København.