Spring til indhold

RKI

  lån trods rki

  Jeg er RKI registreret men har behov for lån! Hvis du står og mangler penge men samtidigt er registreret i RKI, så er det ikke de allerbedste odds du har. Når man står registreret i RKI, bliver man stemplet som dårlig betaler.

  Så er der ikke mange, der er villige til at låne dig yderligere penge og dermed forhøje din gæld. Samtidigt risikere de, at de mister sine penge, fordi du heller ikke her betaler din gæld. Du skal huske, at låne på nettet er uden sikkerhed og kreditvurdering i dag.

  Men selvom du har dårlige odds, så er der muligheder for at du kan låne penge. Du skal dog ikke regne med. at du kan låne et særligt stort beløb. Afhængig af din gælds størrelse, så er der måske en mikroskopisk chance for. at du kan få et lille lån i din bank.

  Nej i banken

  Du skal selvfølgelig være forberedt på at fortælle, hvad det er, du har brugt pengene på, samt at du skal kunne dokumentere at du er i stand til økonomisk at betale et eventuelt lån hos dem. Men chancen for at du får et nej, et nok rimelig stor.

  Men du har mulighed for at finde dig et finansieringsselskab på nettet der reklamerer med at de låner penge ud til personer der er registreret i RKI. Men disse selskaber tager en højere pris på lånet end de ville gøre hvis du ikke var registreret.

  Grunden til det er selvfølgelig at de løber en stor risiko for at de heller ikke får deres penge. Men du bør være klar over at selv om du opfylder deres krav et det stadig ikke sikkert at de vil bevillige dig et lån, så må du prøve et andet sted.

  Kilde: Broker Lån DK