Spring til indhold

Amager er København?

  I bor på Amager – dig og din søster. I har altid boet dér. I kunne ikke drømme om at flytte derfra. I bor dog ikke sammen. I har jo hver jeres familie. Men I ses meget ofte – måske bare til en hurtig kop kaffe hjemme hos en af jer, måske til en søndagsfrokost, med hele familien. Nede i kolonihaven. I morgen er det dog noget andet. Din søster har fødselsdag – og selvom I skal til eftermiddagskaffe hos hende – så har du alligevel tænkt dig, at hun skal have en masse små overraskelser i løbet af dagen. En af dem er naturligvis en buket blomster. Og her er det, så at det sker:

  Hvor er blomsterbutikken?

  Du kender Amager ud og ind og ved godt, hvor den bedste blomsterforretning ligger. Du havde tænkt dig at gå derhen og bestille buketten. Men kan du huske det lige nu, hvor du har 20 minutters tid til at få en flot buket lavet til hende? Det kan du ikke. Du kender området, og alligevel så kan du ikke huske et eller andet, når du lige præcist har brug for det.

  De sælger buketter online

  Det er meget normalt, at sådan noget sker for os. Men heldigvis har vi jo Google eller Firefox, så vi kan bare google efter ”blomsterlevering Amager – København” – og vi behøver ikke engang at gå hen til en fysisk blomsterforretning. Vi kan bestille en fin buket online. OG de fleste steder, der sælger blomsterbuketter, kan da også levere dem allerede den næste dag. Det vil faktisk ikke undre mig, hvis du kan finde et sted, der har blomsterudbringning på Amager, som kan levere buketten, allerede den samme dag.

  Så: Fortvivl ikke, når du står i den situation, hvor du ikke kan huske, hvor den gode blomsterbutik ligger henne. Du kan løse problemet via Google. Og næste gang du har brug for at sende en buket blomster, så ved du både, hvor du kan gå hen eller bestille en online.