Spring til indhold

Billig lån

  Billige lån på nettet

  Du kan faktisk nu finde billige lån på nettet, og det har aldrig været nemmere på Billige-kviklån.dk. Du kan netop nu finde et pengeinstitut, hvor du kan låne penge i din bolig med friværdi. Det vil sige, at du kan optage et lån i din bolig og få et rigtigt pænt lån til forbrugsgoder. Du kan få en rente på helt ned til 5 procent. Det er rigtigt pænt.

  Der findes rigtigt mange lån til studerende. Det mest attraktive lån for en studerende er SU-lånet. Her kan du låne rigtigt mange penge. Derudover skal du ikke betale særligt mange renter på lånet. Hvis du leder efter et lån som studerende, og du ikke har optaget et SU-lån, bør du altså overveje at optage dette lån. Det er umiddelbart det bedste at låne penge for studerende!

  • Billig lån til campingvogn: Det kan være svært at finde et billig lån til campingvognen. Umiddelbart er det bedst, hvis du kan stille sikkerhed for dit lån til campingvogn. Det kan være fristende at optage et forbrugslån, men dette vil give dig et dyrt lån.
  • Billig lån til båd: Det kan også kun anbefales, at du prøver at stille sikkerhed for dit lån til båd. Det vil bare give dig et meget bedre og billigere lån. Der kan være ekstremt mange penge at spare ved at vælge det rigtige lån til båd. Der kan være tale om flere hundrede tusinde kroner. Derfor kan det godt betale sig for dig, at du undersøger markedet grundigt igennem, inden du optager dit lån til din båd.

  Også gratis lån

  Der findes ikke noget billigere, end det, der er gratis. Du kan faktisk finde et gratis lån på internettet. Det kan du ialt tre steder på nettet. Du kan for eksempel optage et gratis lån hos Simbo.dk og Ferratum.dk, hvor du kan låne 5.000 kroner gratis i 30 dage.

  Du kan også låne penge gratis hos Simbo.dk og Ferratum.dk (Vivus 50%), hvor du kan låne 20.000 kroner gratis i 30 dage. Derudover kan du låne 3.000 kroner gratis i 30 dage hos Kvikautomaten. Du skal bare huske, at du altid skal betale dit lån tilbage til tiden. Hvis du ikke betaler dit lån tilbage til tiden, kommer der renter og gebyrer på det lån, der skulle have været gratis.

  Der er mange unge, studerende, der bruger dette gratis lån sidst på måneden, hvor kontoen er tom. Når det bliver ny måned og pengene kommer ind på kontoen igen, så betaler de pengene tilbage. Men det kræver, at du har meget styr på din økonomi og at du kun skal bruge pengene for en kort stund.

  Lån uden sikkerhed

  Der er generelt set en højere risiko forbundet med disse lån, som betyder, at renten bliver højere på lånet. Hvis renten bliver højere så bliver prisen på lånets også højere alt andet lige. Du kan prøve at finde et billig lån på 50.000 kroner.

  Der er igen tale om, at du bør lede efter et lån i din bank, hvor du har mulighed for at stille sikkerhed for lånet. Vi har i denne artikel nævnt ulemper ved at optage lån igennem banken.

  Billig lån i Sverige:

  Du kan også låne penge i Sverige, men det er uklart hvorfor, at det skulle være billigere at lån penge her. Ikke desto mindre har Vivus, Ferratum og Ikano bank hovedkontor i Sverige. Du kan sagtens låne penge af disse lånevirksomheder som dansker uden problemer.

  RKI ingen hindring

  Er du registreret i RKI, vil det være en hindring for, at du kan optage et billigt lån. Der vil altid være en højere risiko forbundet ved at låne penge ud til dig. Det vil sige, hvis det rent faktisk lykkedes dig at få lov til optage et lån, vil renten nok være pæn høj.

  Der er som regel en sammenhæng mellem pengeinstituttets risiko og prisen for lånet. Hvis ud er stemplet som en dårlig betaler, vil du være i en risikoprofilgruppe, der vil være så høj, at pengeinstitutterne ikke kan retfærdiggøre at give dig et lån.

  Men det er faktisk heller ikke sikkert, at er det i din interesse at optage et lån på nuværende tidspunkt. Har du mange dårlige lån, kan du eventuelt undersøge muligheder for at få dig et samlelån. Samlelån hvor du samler alle dine dårlige lån til ét samlet lån med lavere renter, færre gebyrer, længere løbetid. Derved nedbringer du din fremtidige gæld og kan spare rigtigt mange penge.