Spring til indhold

Nyt kontor

  Vi flytter vores kontor. Over på den anden side af opgangen. Det er en større lejlighed, og vi har brug for mere plads. Der er to nye ansatte, og de skal dele et kontor. Min chef skal have det store kontor – selvfølgelig, og vi andre fire får så det store værelse med den bedste udsigt. Fint nok. Vi er vant til at sidde sammen i et mindre lokale, så det skal nok blive fint.

  Nye kontorstole

  Men vi skal have købt nye kontormøbler. Bl.a. en ny kontorstol til min chef. Jeg ved godt, hvad han vil have. Han vil have sådan en af de eksklusive, der ligner en gamerstol. De er faktisk ret fede at sidde på. Vi skal også købe kontorstole og borde til de to nye. De starter den første november. Det er der mindre end en uge til. De skal også have lamper. Vi har lap tops til dem. Dem købte vi i sidste uge. Og så skal vi have købt regnemaskiner til dem.

  Opslagstavle i kork eller glas?

  Vi skal også have fat i en stor opslagstavle i kork, som skal stå hænge inde i mødelokalet. Vi holder fællesmøder mindst én gang om ugen, og det er rart at kunne sætte noter op på den, så vi ikke glemmer noget.

  Måske burde vi i stedet kigge nærmere på de smarte glastavler?

  Jeg har været nede i forretningen med kontormøbler for at se på kontorstole. De har mange. Jeg har fået besked på, at det skal være de samme stole, som dem vi andre har. Men jeg har også et budget for, hvad stolene til de to nye og min chefs nye stol må koste. Chefens kommer til at koste ligeså meget som de to stole. Gad vide, om han vil betale det. Jeg ringer til ham og fortæller ham prisen. Han siger ok, så jeg bestiller dem. Opslagstavlerne, de har i forretningen, er store og hvide. Lige det, vi skal bruge. Jeg bestiller én, som næsten har de mål, vi har besluttet. Ingen grund til at ringe for at få det køb godkendt.

  Det skal se godt ud

  Kontorbordene er standard. De skal være i den serie, vi andre har. Kontoret skal se godt ud, så vi kan ikke have, at der er forskellige borde og stole. Ok, det er klaret. Jeg har bestilt 3 stole, 2 borde og 1 opslagstavle. Nu mangler jeg bare regnemaskinerne.

  Kvinden, der tager imod min bestilling, viser mig forskellige modeller. Selv har jeg en stor regnemaskine. Den har jeg brugt i årevis, og jeg er glad for den. Ligger stabilt på bordet, og tasterne er ikke så små, at man hele tiden kommer til at trykke forkert på dem. Jeg bestiller to af den slags. Strømlinet udstyr. Ingen slinger i kontorets stil. Sådan skal det være. Vi skal vise konsekvens. Det er det motto, min chef altid bruger: ”Konsekvens signalerer ansvarlighed, og vi er ansvarlige. Det er derfor, kunderne betror os deres formuer til investeringer.” Han er en dygtig forretningsmand, men lidt stram i det, synes jeg. Det kunne da være rart, hvis vi måtte tage en buket blomster med i ny og næ, så der kunne komme lidt farve på kontoret. Men nej, det vil han ikke have. Måske fordi han er allergiker.