Spring til indhold

Fyldige øjenbryn

  Øjenbryn har de seneste år været på mode som aldrig. Men det er ikke på samme måde som i 00’er, hvor bryn helst skulle være en tynd streg. I dag skal bryn nemlig gerne være naturlige, let buskede og udstråle at du ikke har gjort noget ved dem. Men bag de fleste flotte bryn gemmer sig også en række produkter, som hjælper hårene med at sidde helt rigtigt, få den perfekte form eller endda farve. Trænger dine bryn til en makeover, så se udvalget af de mange herlige produkter fra Luxplus, som let og enkelt vil hjælpe dig med at få det bedste frem i netop dine bryn.

  På Luxplus kommer du ikke til at mangle noget når du vil, forme, style eller farve dine bryn. Alene sortimentet af produkter til øjenbryn er så bredt på siden at øjenbryn har fået sin helt egen kategori. Der er derfor masser af valgmuligheder, så du ikke skal føle dig begrænset, når du skal købe produkter.

  Farve til øjenbryn

  Er dine bryn lysere eller mørkere end du foretrækker dem fra naturens side, så er der hjælp at hente, da du på Luxplus kan få lige nøjagtig den farve du ønsker. På Luxplus kan du finde mange forskellige farver til øjenbryn, som kan hjælpe med at få dem til at fremstå kraftigere og mere iøjnefaldende. Bryn er på mange måder med til at definere et ansigt, da de indrammer øjnene og generelt giver noget personlighed og kant til udseendet. På Luxplus kan du blandt andet købe øjenbrynsfarver fra det populære mærke Refectocil som flere frisører også bruger i saloner til at farve kundernes bryn med. Du får altså derfor et produkt, som både holder længe og som giver et professionelt resultat.

  Brow gel

  Udover at give øjenbrynene en tur med permanent farve, så er der også mange andre ting du kan gøre for at få dine bryn til at fremstå så flotte og velplejede som muligt. Eksempelvis kan du få brow gels fra mange forskellige populære mærker såsom e.l.f, Maybelline, GOSH, Benefit og mange, mange flere. Brow gels kommer i mange forskellige varianter, men fælles for dem alle er, at de giver et hold til brynene, så de bliver, hvor de skal hele dagen igennem. Ønsker man lidt ekstra farve, kan du naturligvis også få gel varianter som et tilsat farve, så du altid kan pifte brynene lidt op, hvis der går lidt for lang tid mellem din farvning af brynene.

  Brow serum

  Overplukkede du ligesom så mange andre dine bryn i 00’erne, så oplever du måske at hårene har svært ved at gro ud efter at pincetten er blevet svinget lidt for ofte. Heldigvis har M2 Beauté skabt et serum specielt til bryn, som hjælper hårene med at vokse ud igen. Når man har overplukket sine bryn gennem flere år, kan man nemlig godt opleve, at der forekommer “huller” i øjenbrynene, hvor hårene bare ikke vil vokse ud. Hvis dette er tilfældet hos dig, kan du med fordel prøve M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum, som vil sætte gang i hårets vækst og skabe et mere busket og trendy look.

  Øjenbrynsblyant med børste

  Udover ovenstående kan du naturligvis også få alverdens øjenbrynsblyanter, som vil hjælpe dig med at tegne dine bryn op i den form som du ønsker. Mange brands har skabt et super smart produkt, hvor du finder en blyant i den ene ende og en børste i den anden. På den måde kan du først tegne brynene op, for derefter at udjævne farven en anelse med børsten, så du opnår et blødere look. Et produkt som dette kan du finde på Luxplus.dk fra brand som blandt andre Jane Iredale, NYX, L’Oréal, Youngblood og mange flere. Da mulighederne er mange, er det ikke svært at finde et produkt på siden, som lever op til dine forventninger til, hvad en god øjenbrynspensel skal kunne.

  Opret et medlemskab til Luxplus.dk og få adgang til alle herlighederne til billige penge. De første 30 dage af dit medlemskab, får du helt gratis.