Spring til indhold

Cashmere – for lækkert

  Cashmere er noget af det mest luksuriøse, du kan have på. Det er lavet af uld fra cashmere geden. Cashmere er finere, blødere og lettere end almindelig uld.

   

  Naturlig cashmere kommer i brun, grå og hvid, men det kan nemt farves. Cashmere er godt til hyggetøj, fordi det er så komfortabelt at have på, men det bruges også i stor stil til sweatere etc. Cashmere er god til at holde dig varm om vinteren, men det kan også holde dig kølig om sommeren, da det er et naturmateriale. Cashmere er meget elastisk – det har helt op til 40% naturlig elasticitet og kommer nemt tilbage i facon. Se engang her: Lækre Cashmere produkter

  Pasning og vask af Cashmere?

  Hvis du vedligeholder det korrekt, kan det holde i mange år. Måske siger labelen i tøjet, at det kun kan renses, men hvis du håndvasker, det vil det faktisk gøre ulden blødere med tiden. Husk dog at bruge en specialshampoo – for eksempel Woolite. Du kan også vaske det i babyshampoo. Når du har håndvasket det, presser du forsigtigt vandet ud. Vrid ikke tøjet, det gør, at det kommer ud af facon. Læg det fladt på et håndklæde, og sørg for at det er i facon. Når det er tørt, fold hver side ind med en tredjedel for at undgå en linje ned i midten. Hæng aldrig cashmere på en bøjle, da det vil bringe det ud af facon.

  Tørklæder af cashmere

  Cashmeretørklæder er meget anvendelige. Du kan bruge dem på en kølig aften eller bruge dem som en del af dit outfit med jeans og støvler for eksempel. Tørklæder er også meget anvendelige på en kold vinterdag. Du kan også få en CashmerePoncho. Det er et lækkert og stilfuldt og meget anvendeligt stykke tøj. Du kan bruge din poncho som en jakke, og det er meget stilfuldt til mange outfits, da det er så lækkert et materiale.