Spring til indhold

Liv i lagnerne

  Når du har været i et forhold eller ægteskab noget tid, ved du, at det kan være svært at holde ilden ved lige. Sex bliver måske lidt for vaneramt. Det kan man heldigvis gøre noget ved. Det er ikke nogens skyld, men vi har det med at være vanedyr – også med sex.

  Den første ting, du skal huske på, er, at sex godt nok sker dernede, men det sker i høj grad i dit hoved. Din hjerne er dit største sexorgan. Når du stimulerer hjernen med seksuelle tanker, vil du føle dig mere liderlig og have det svært ved at holde fingre fra din partner.

  Find på nye ting at gøre i sengen hele tiden, og selv efter mange år vil jeres sexliv være varieret og sexet – og bestemt ikke kedeligt.

  Nye veje til sjovere samliv

  Den nemmeste måde at prøve noget nyt på er ved at finde en ny stilling. Men der er heldigvis mange måder at live sexlivet op på – og de er ikke alle sammen centreret om penetration.

  Her er nogle gode ideer – og du kan selv digte videre på dem:

  1. Erotiske spil. Der findes mange sjove og spændende, hvor I også lærer hinanden at kende og får brudt nogle grænser. De er gode til både nye og etablerede par.
  2. Lav en fantasi-skål. Skriv hver 5 fantasier på en seddel, og læg dem i skålen. Tag en op af gangen, og læg i sengen, og snak om dem. I behøver ikke have sex, men rør hinanden, mens I taler om fantasierne. Efter noget tid kan I slet ikke lade hinanden være.
  3. Brug kostumer. Der findes mange frække kostumer. Måske kan du opfylde en af hans fantasier om en sygeplejerske, en dominerende skolepige eller hvad med et frækt laksæt? Kostumer er gode til forspil og til rollespil.
  4. Bind for øjnene. Sanserne bliver forstærket, når du ikke kan se men kun føle. Berøringer og kys føles mere intense.
  5. Brug sexlegetøj til par. Der er mange forskellige former for sexlegetøj til par med alt lige fra blid bondage, anal sexlegetøj, fetich og strap on dildoer. Bedste sted at købe dildoer: https://www.funtoys.dk/erotisk-legetoej/dildoer-og-vibratorer.html
  6. Gå ud uden trusser. I har måske været ude at købe ind. Overrask ham med, at du har taget dine trusser af. Fortæl ham det ikke, men vis ham det ved at trække hans hånd op under din kjole i bilen.
  7. Se en pornofilm samen. I behøver ikke at have sex, men rør hinanden imens, og se hvad der sker.

  Nå? Blev du inspireret? Hov…? Hvor skal du hen i den fart? 🙂