Spring til indhold

Elsker en god massage

  Min mand har givet mig en fødselsdagsgave, som jeg ikke helt ved, hvordan jeg skal håndtere. Det er et gavekort til en massageklinik. Jeg får 10 timers massage. Det er jo lækkert at tænke på. Jeg kan godt lide at blive forkælet på den måde. Bare tanken om, at jeg kan få masseret alle musklerne igennem, kan gøre mig helt, blød og sød i kroppen. Også selvom jeg godt ved, at jeg ikke er blød og sød i kroppen. Jeg har de her konstante smerter i skuldrene og nakken, som jeg ikke får gjort noget ved. Jeg ved, at massage er et skridt på vejen mod, at jeg lærer at slappe af i de muskelgrupper oppe i skulderpartiet. Men jeg ved også, at jeg ikke er god til at holde skuldrene nede. Det er, som om de kryber op til ørerne i løbet af få timer.

  Bedste massage er i Valby

  Det sker også, at jeg vågner om morgenen og har ondt i skuldrene, fordi jeg har ligget og spændt i skulderpartiet i løbet af natten. Så ja, jeg er virkeligt glad for min fødselsdagsgave. Min mand har været så sød og har brugt tid på at finde et sted med massage i København eller Valby, som er professionelt sikkert, og som ikke har problemer med at holde reglerne for hygiejne.

  Jeg har allerede booket min første massage hos dem. Glæder mig til, at de ælter mine muskler bløde. Håber virkeligt, at de kan gå i dybden. Ikke at jeg er tvivl om, at de kan. Men tør de? Det er jo første gang, jeg besøger deres klinik, og det kan godt tænkes, at de ikke tør tage for hårdt fat af skræk for at jage mig bort.

  Høj smertetærskel

  Men her er jeg god. Jeg har en ret høj smertetærskel. Og jeg er ikke bange for at sige til, hvis noget gør ondt – eller kilder. Jeg er i det hele taget ikke bange for at sige til, hvis jeg ikke er tilfreds. Og det ved jeg, at min mand forventer, at jeg gør. Han har sagt til mig, at firmaet har en lille klinik i Valby. Hvis jeg foretrækker at komme der, så skal jeg bare sige til, så vil han supplere gavekortet, han har givet mig. Hans bemærkninger overraskede mig. Jeg kunne slet ikke forestille mig, at han også har søgt efter massage i Valby for at finde det bedste til mig. Men åbenbart. Han har gjort det bedste, han kunne. Han er parat til at rette op på en fejl, hvis der er en fejl. Han er parat til at give mig mere.

  Han er bare min mand 🙂

  Er der nogen grund til, at jeg ikke elsker ham? Nej. Er der nogen grund til, at jeg ikke først prøver det sted med massage i København, som han fandt til mig? Nej. Har jeg nogen grund til at skulle skifte over til et andet sted med massage i Valby? Ikke endnu.
  Har jeg nogen grund til at elske min mand? Ja! Og ikke kun fordi han har givet mig et gavekort. Fordi jeg også ved, at han kun vil have det bedste til mig.