Spring til indhold

Forårsmode med Miinto

  Igen i år har designerne talt, og foråret og sommeren 2017 byder på en lang række hotte modetendenser til kvinder. Foråret og sommerens mode byder blandt andet på flotte, bløde farver og blomsterprint i massevis. Hos Miinto.dk kan du finde et stor udvalg af forårets hotteste modetendenser med dametøj fra nogle af verdens største designere som Neo Noir, Gustav, Ganni og By Malene Birger. I dette blogindlæg kan du netop blive klogere på forårets modetendenser og populære styles, som du nemt og hurtigt kan købe på Miinto.dk. Derudover får du råd om, hvordan du kan spare penge med en rabatkode til miinto.dk med hjælp fra rabatbanditten.dk.

  Blomsterprint

  Når foråret står for døren, springer skoven og havens blomster ud. Forårets modetendenser har ligeledes adopteret dette fænomen, hvorfor blomsterprint er en af tidens hotteste modetendenser. Og der er ikke én form for blomsterprint, der er bedre end en anden. Blomsterprint i alle farver, versioner og størrelser er nemlig en del af modetendensen, hvorfor du kan købe det blomsterprint, der passer bedst til din stil. Skjorten med blomsterprint er her meget populær, og den kan styles med både nederdel og jeans. Hos Miinto.dk kan du finde Ganni’s bud på en fed og moderigtig blomsterskjorte under navnet Navy Ganni Dalton Crepe Shirt Total Eclipse. Dette er en flot og klassisk skjorte i en fin navy blå farve. Skjorten kan bruges til hverdag og til forårets festarrangementer – alt efter, hvordan du styler den.

  Til de varmere sommerdage kan du ligeledes købe en flot kjole med blomsterprint. Blomsterprintet vil stå fantastisk til brune sommerben og give hele dit outfit et eksotisk look. Hos Miinto.dk kan du ligeledes finde et stort udvalg af sommerkjoler med blomsterprint. En af disse er MbyM Hadley Kjole 26315102 Kalayah print, som med sin flotte lyseblå farve og sit unikke blomsterprint kombinerer hele to af forårets hotteste modetendenser.

  Bløde, lyse farver

  Bløde, lyse farver dominerer forårets designs, og både hvid, lysegul, lyserød og lyseblå er at finde på catwalken. Specielt den lyserøde farve har fundet vej til tidens designs – både inden for tøjmode og boligmode. Derfor er et uundgåeligt must i forårsmånederne at eje mindst ét lyserødt item. Her er specielt den lyserøde kjole højeste mode. Den lyserøde kjole giver dig et feminint look og er desuden perfekt med et par hvide sneakers. Hos Miinto.dk kan du finde et stort udvalg af lyserøde items – samt et stort udvalg af lyserøde kjoler. Med en rabatkode fra rabatbanditten.dk kan du blandt andet få 10% i rabat på dit første køb hos Miinto.dk. Et godt bud på forårets lyserøde kjole er MbyM Hui Kjole Rosa 118545184. Med sin løse overdel og tætsiddende underdel skaber denne kjole et feminint look, som fremhæver din figur på bedste vis.

  Den lyseblå farve er igen i år at finde blandt de hotteste modetendenser. Med en lyseblå overdel kan du skabe et sommerligt og friskt look. En lyseblå overdel passer desuden til alle slags jeans og nederdele og er derfor perfekt til både hverdag og fest. Hos Miinto.dk kan du blandt andet finde Mos Mosh’s bud på en lyseblå off-shoulder bluse. Modellen hedder Lyseblå Light blue Penelope shirt.

  Striber

  Striber er den mest klassiske form for print, og kan skabe helt nyt liv til dit forårslook. I denne sæson er de lodrette striber på mode – og de kan skabe mere liv til dit udseende, end du måske lige tror. Hvis du, ligesom mange andre, ønsker at holde din stil klassisk og ren, og hvis du har svært ved påklædning i voldsomme farver og print, er striberne en god måde, hvorpå du kan tilføre diversitet til dit outfit. I år er det specielt de løssiddende stribede bukser, som er på mode. Hos Miinto.dk kan du finde et bredt udvalg af stribede bukser i mange forskellige farver og designs. Et godt bud på forårets stribede bukser er fra designeren Nümph i modellem Mabil pant caviar. Disse bomuldsbukser er med deres løse parform perfekte til hverdagsbrug. Med deres lodrette striber kan du tilføje et smart og moderigtigt style til dit outfit. Undersøgelser viser ligeledes, at lodrette striber kan få dine ben til at virke længere og slankere.

  Den klassiske trenchcoat

  Forår er lig med stigende temperaturer, og lige om lidt er det tid til at lægge vinterfrakken tilbage på hylden. Det betyder, at forårsjakken skal købes, og igen i år er trenchcoaten det mest populære bud. I år er lyserød, beige og råhvid populære farver, og du kan derfor med fordel købe din trenchcoat i en af disse bløde farver. Et eksempel på en smart, lyserød trenchcoat er modellen Pink Soaked In Luxury Perone Trench Coat OS17, som kan købes hos Miinto.dk.

  Hvis din trenchcoat skal være tidløs, bør du købe den i en enkel farve som hvid, sort eller mørkeblå. Med disse farver er du sikker på, at din trenchcoat også kan bruges de kommende år.

  Uanset hvilken salgs tøj du er på jagt efter, er det oplagt, at du smutter forbi rabatbanditten og ser, om de har en rabatkode til Miinto.dk, du kan benytte dig af.