Spring til indhold

Hvor store lån kan jeg få?

  Hvor meget kan jeg låne?

  Som udgangspunkt kan man ikke stille spørgsmålet “hvor meget kan jeg låne” – for det er meget individuelt ud fra ens værdier, jobsituation, og hvor man vælger at ansøge om forbruglån uden sikkerhed.

  Når det drejer sig om hurtige forbrugslån vil der som udgangspunkt ikke blive anvendt fast værdi til at vurdere lånegrænsen, da virksomhederne bag de hurtige lån ikke har mulighed for at få pant i din ejendom. I sådanne situationer vil man kun blive vurderet ud fra ens egen økonomiske situation – især ens indtægt og om man er registreret i RKI.

  Går man ned i banken og vil låne, vil de sandsynligvis komme med et udspil til hvor meget man kan låne. Dette beløb variere selvfølgelig også, afhængigt af hvad man skal bruge pengene på. Skal man bruge dem på noget fornuftigt fx til bil eller hus er det nok lettere at få et forbrugslån. Men det absolut letteste er nok at få et lån og spar lån.

  Anvender man online låneudbyderne som Leasy, GE Money Bank eller Onkel Bob variere beløbet man kan låne fra 25.000 kr til 200.000 kr. Her kan man se, hvor meget det er muligt at låne hos de enkelte udbydere:

  Leasy – lån op til 50.000 kr

  Hos Leasy er det muligt at låne op til 25.000 kr, penge som kan bruges til hvad som helst. Leasy er oprindeligt forhandler, udlejer og leverandør af elektronisk udstyr, men nu driver de også en udlåns virksomhed. Leasy tilbyder konkurrence dygtige renter, god kundeservice og hurtig betjening – og så bestemmer man helt selv hvad pengene skal bruges til. Hos Leasy er det muligt at få lån uden besvær eller skulle skændes med sin bankrådgiver, pengene går direkte ind på ens NemKonto.

  Fordele ved Leasy Lån:

  • Du bliver kontaktet hurtigst muligt
  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
  • Du får pengene direkte ind på din bankkonto
  • Du bestemmer selv, hvad du vil bruge pengene til
  • Du har valgfri afbetalingsperiode på op til 60 mdr.

  Leasy indberetter selv dit forhøjede fradrag

  De renter, du betaler på et lån, giver dig et skattefradrag. Leasy sørger for at indberette dine renteudgifter til SKAT, så du automatisk får glæde at det forhøjede fradrag.

  Kilde: Finanshuset Trygt.dk