Spring til indhold

Isenkræmmerens gode tilbud

  sale, bargain, offers

  I virkeligheden er du på udkig efter en god stegepande. Ikke sådan en af de der slip-let eller non-stick pander. Nej, det skal være en tung støbejernspande, som du kan smide i en varm ovn uden, at den bliver helt skæv. Og den må gerne være stor. Men det er lidt svært at finde sådan en online – medmindre du vil betale en formue. Økonomien er dog ikke til, at du kan betale så meget. Det skal dog ikke få dig til at fortvivle. Det kan godt være, at det skal få dig til at lære at være lidt tålmodig. Du skal nemlig vente med at købe den støbejernspande, som du ønsker dig, til du finder den helt rigtige. Og du skal nok finde den – til en pris, der er overkommelig for dig. Hvordan det?

  Isenkram online

  Du skal med jævne mellemrum kigge forbi isenkræmmernes hjemmesider. Og her skal du især kigge på de sektioner, der kaldes for isenkram tilbud. Det sker nemlig, at der kommer rigtigt gode støbejernspander på tilbud. Det er ikke noget, som isenkræmmerne råber så højt om. Så du skal selv lede lidt. Men det sker et par gange om året, at du kan finde rigtigt gode tilbud på mærkevarer, så du kan være med, når det handler om prisen. Og ser du sådan et tilbud, så skal du slå til.
  Du bliver nok nødt til at planlægge det lidt. Altså det her med at lede efter isenkram tilbud. Måske skal du bruge en halv time hver uge på at kigge på isenkræmmerens site. Men ikke mere end det.

  Ellers så risikerer du nemlig, at du forelsker dig i et af de andre produkter, der vises på sitet, og hvis det sker, så når du ikke at spare op til støbejernspanden! Så er det sagt. Det er nemlig meget fristende at købe en lille – men smuk træfigur fra fx Spring Copenhagen, eller et sæt vandglas med striber i smarte farver. Og gør du det, så får du altså ikke sparet op til panden. Nu ved du det: Det kræver lidt selvdisciplin. Men har du den, så skal du nok få købt den pande, du virkeligt gerne vil have.

  Og i mellemtiden, så har du sikkert også fået sparet så mange penge op, at du kan få råd til enten et sæt glas eller en figur fra Spring Copenhagen. Så derfor: Først panden, dernæst alt muligt andet. Og ’alt muligt andet’ kan gå hen og blive til rigtigt flotte julegaver, som du har købt i løbet af sommeren. Så når december og julegaveindkøbene skal gøres, så er du på forkant: Billigere jul, fordi julegaverne er købt. Billigere jul, fordi du ved nu, hvor du finder de bedste tilbud på mærkevarer.
  Så: for lige at opsummere, hvordan du når dit mål: Prioriter dit eget ønske højest. Spar op, så du får dit ønske opfyldt. Og derefter får du lov til at købe små og store ting fra isenkræmmeren, som du også har behov for – eller som du kan give andre mennesker som gave.

  Værtindegaver

  Hvis du står i den situation, at du akut mangler en værtindegave, så har du to muligheder: Du kan give værten eller værtinden den klassiske: En æske chokolade, som du køber på en tankstation! Eller du kan være lidt opfindsom og give værtinden en af de gaver, som du selv har fået, men ikke bruger. Fx en pyntegenstand, som du fik af din onkel. Den ligger et eller andet sted i kælderen. Så, det er bare noget med, at du skal finde den frem og få den pakket ind – pænt. Det kan du sagtens.
  Men hvis du ikke står i en akut situation, så kan du faktisk nå at forberede indkøb af den slags små gaver, som vi alle får brug for i løbet af året.

  Vi er jo store fans af at planlægge alt her i landet. Så vi ved – sådan cirka – hvornår vi bliver inviteret til fødselsdage eller andre mindeværdige dage. Og vi kan derfor se, at vi måske får brug for tre værtindegaver i maj. To i juni mv. Du kan derfor købe gaverne i tide. Og ja, de fleste ved jo godt, at mange aldrig tænker på værtindegaver førend i sidste øjeblik. Derfor får værtinden mange yndige blomsterbuketter. Mangler hun så ikke vaser, på et tidspunkt? Jo. Og her kan din værtindegave blive redningen. Du kan nemlig tit finde smukke vaser til få penge.

  Tilbud

  Du skal bare kigge efter isenkram tilbud på isenkræmmerens site. Her er der meget ofte vaser på tilbud. Så hvorfor ikke? Ok, du vil ikke stemples som hende, der altid giver vaser i værtindegaver. Det er intet problem. Kigger du nemlig efter isenkram tilbud, så kan du også finde andre genstande, der er ideelle at bruge som værtindegaver. Lige nu, fx, er det faktisk muligt at købe smukt julepynt på tilbud. Jo, det er sandt. Kig bare under sektionen, der hedder tilbud på mærkevarer. Du vil se topstjerner og andet smukt og tidløst julepynt. Sådan en stjerne kan du jo godt købe nu, og så gemme indtil november, hvor du ved, at du skal til fødselsdagsfest hos din søster. Og hun vil da blive glad for at få julepynt som værtindegave.

  At du også skal have en fødselsdagsgave til hende bliver så opgaven, du skal løse, når hendes fødselsdag nærmer sig. Du vil jo gerne se en ønskeseddel, inden du kaster dig ud i det projekt. Eller vil du? Måske ikke. Måske vil du bare overraske hende med en meget personlig gave til hende fra dig. Måske et par af de her smarte og unikke træfigurer fra Spring Copenhagen. Nogle af figurerne er funktionelle. Andre er bare til pynt. Enten i vindueskarmen eller på bordet. De er alle lavet af træ og de repræsenterer dansk tradition for godt håndværk. Og ja, så behøver du jo ikke at vente på en ønskeseddel fra hende, hvis du beslutter, at hun måske skal have et salt og peber sæt fra Spring Copenhagen. Det kan du købe hele året rundt. Du skal bare huske, at du købte det til hende – og ikke til dig selv.