Spring til indhold

Møder og konferencer

  Selvom dampmaskinen, der hedder den danske økonomi, er blevet bremset gevaldigt, så kører den alligevel fremad. På lavt gear. Ok. Men det er så betingelserne. Jeg har en virksomhed, og ja, de første måneder i foråret var meget svære at komme igennem. Men vi overlever. Og det vil vi også gøre i fremtiden. Jeg fortsætter mit arbejde. Og mine medarbejdere fortsætter også. Alle sammen. På fuld tid. De har godt nok måttet vænne sig til at arbejde hjemmefra, og jeg har måtte sluge de store udgifter til leje af tomme kontorlokaler mv. Vi kan dog se, at vi ikke går ned med flaget. Og jeg og min assistent har faktisk temmelig travlt.

  Billetter

  Lige nu er hun ved at booke en flybillet til mig. Jeg skal til Italien for at forhandle med en af vores leverandører. Han har ikke været i stand til at levere materialerne, vi har brug for til tiden, og vil gerne forhandle med mig om nye fremtidige betingelser.
  Da de ikke må rejse ud fra Italien, må jeg så komme til ham. Og ja, jeg kan jo godt rejse derned, fordi det er i forretningsøjemed. Jeg har også sat min assistent i gang med at finde møde- eller konferencelokaler. Jeg har brug for at indkalde nogle samarbejdspartnere, jeg har i udlandet til et hastemøde om fremtiden. 3 kan komme. De sidste 2 kan ikke.

  Find gode lokaler

  Jeg sendte en besked til min assistent, hvor jeg bad hende om at hjælpe mig med at finde følgende:

  Mødelokaler – København – 6 personer
  Konferencelokaler – København – 150 personer
  Flybilletter – retur – til København og fra Frankfurt, Bilbao og Lyon.
  3 hotelværelser – 7. – 10. december
  Liste over gode frokoststeder”

  Jeg er nødt til at planlægge alt i forvejen, og vi er nødt til at tage de rigtige beslutninger.Vi bliver nødt til at lægge en strategi for de kommende 2 år. Vi skal alle vide, i hvilken retning vi arbejder. Som et led i min strategi vil jeg gerne lave gøre ekstra meget ud af at markedsføre produkterne. Et af mine ønsker er, at vi afholder et stort og spændende event for vores kunder. Og jeg er villig til at arrangere det. Derfor har jeg sagt til hende, at hun også skal finde konferencelokaler. Jeg vil gerne vise mine partnere fra udlandet – at jeg er ovenpå og ved, hvad jeg gør.

  Nu ser vi

  Om de vil gå med til det, kan jeg ikke sige med sikkerhed. Jeg har talt med dem om det via FaceTime. Italieneren, som jeg skal besøge i næste uge, er enig med mig. Han er bare ikke i stand til at tage aktion på det. Jeg ved, at min tyske partner er enig med mig. Men man kan aldrig rigtigt vide med ham fra Frankrig. Baskeren, ja, han siger som regel ja til mine forslag, når jeg har præsenteret dem grundigt for ham. Jeg tænker, at vi skal holde mødet et sted her i København meget hurtigt, efter at jeg har haft mødet i Italien. Det vil være det bedste. Man skal smede, mens jernene er varme.