Spring til indhold

Pålidelige Makita

  Makita

  Julen banker på. Der er ved at gå panik i dig, fordi du har endnu ikke fået købt alle gaverne, du har brug for. Du har fået ønskesedlerne fra alle, som du vil give gaver til. Du ved bare ikke, hvad du skal give. Fordi du har ikke nået at få julegaveindkøbene koordineret med de andre i familien. Så her er nogle gode råd og forslag til, hvad du kan gøre for ikke at ramme helt ved siden af, når du køber julegaver:

  Tænk ud af boksen

  Det første og bedste råd, jeg kan give dig, er: Tænk lidt ud af boksen: Du ved, fx at din far elsker at rode i sin have. Han elsker at klippe hækken kraftigt ned hver forår. Du ved også, at han har en rigtig god Makita hækkeklipper. Du var faktisk med ham henne for at se på alle de forskellige Makita hækkeklippere, de har nede i det lokale byggemarked. Du var med ham for hyggens skyld. Det er jo rart at gå på indkøb sammen med din far, når han gerne vil spendere. Men har du tænkt på, at han måske mangler Makita batterier til sin håndholdte hækkeklipper?

  Det står ikke på hans ønskeseddel. Han ønsker sig nogle bøger, et nyt halstørklæde, og fred i familien, står der. Du har ikke selv tænkt på det. Men batterier er noget, vi alle har brug for.

  Så hvis du nu har et rimeligt stramt budget, hvis du nu ved, at din nævenyttige søster allerede har købt den bog, han ønsker sig, og at din mor i skjul har strikket halstørklædet, så er det måske en god idé, hvis du køber Makita batterier til hans hækkeklipper her: https://www.dorchdanola.dk/brands/makita/tilbehor-makita/batterier-ladere-adaptere-makita.html. En fin, lille julegave, som han vil sætte ekstra stor pris på den dag, hvor han beslutter sig for, at hækken skal klippes igen – til foråret. Der vil jo ske det, at han står der og føler sig til grin overfor hele nabolaget, fordi han har glemt at købe batterier til hækkeklipperen. Det er en situation, som du kan forhindre ved at give ham en god og nyttig julegave.

  Den langsigtede glæde

  Det kan godt være, at han ikke umiddelbart vil udtrykke sin glæde over gaven. Men tro mig. Det vil han bestemt aldrig glemme dig for. Du har tænkt på ham, og du har tænkt lidt længere end bare til den umiddelbare tilfredsstillelse ved at give en gave, som står på ønskesedlen. Og ja, hvis du vil flotte dig, og er i det gavmilde humør, så er der heller ikke noget forkert i at give ham nye batterier til den der båndsav, som han godt kan lide at bruge som slibemaskine. Den er håndholdt. Det ved du. Den bruger han, når din mor har beklaget sig længe nok, over at lakeringen på køkkenbordet er for ridset. Når det sker, bliver der slebet, lakeret og dine forældre er glade igen. Så ja, gå ikke i panik. Du skal bare tænke lidt videre. Eventuelt tænke på, hvad du selv gerne ville have, så dine egne maskiner fungerer optimalt.