Spring til indhold

Rabat på vinduespolering

  God rabat på vinduespudsning

  Livet som vinduespudser er nok ikke altid nemt. Jeg forestiller mig, at de ofte bliver udsat for svære opgaver, eller sure kunder, der bare skal af med frustrationer. På den anden side, så oplever vinduespudsere sikkert, også at den sure kunde bliver vendt til en glad kunde, når han eller hun får at vide, at der venter en gratis vinduespudsning. Jeg så nemlig en vinduespudser i Hillerød, som tilbød sådan en rabatordning. Det svarer sådan lidt til et gammeldags klippekortsystem: For hver 10. vinduespudsning, man køber hos ham, får man en ekstra gratis vinduespudsning. Det er da en god idé. Desværre bor jeg ikke i Hillerød, så jeg kan ikke bruge hans tilbud. Det ville jeg ellers gerne. Men jeg har da tænkt mig, at jeg skal undersøge, om jeg kan finde en vinduespudser her i København, som tilbyder det samme. Og jeg er sikker på, at der vil være mange andre mennesker i København, som vil værdsætte sådan et tilbud.

  Afhængige af hjælp

  Der er jo mange mennesker, som er afhængige af, at de kan få den slags hjælp i deres bolig. Det kan tænkes, at de ikke kan nå helt op til de øverste hjørner på deres vinduer. Det kan tænkes, at de har et mobilitetsproblem og derfor ikke kan pudse vinduerne selv. Der kan være mange grunde til, at folk gerne vil betale for den hjælp. Og det er faktisk også en god gave at give til et menneske, som måske slet ikke har kræfterne til rengøringen der, hvor det bor. En vinduespudser kan redde deres dag, fordi de får rene vinduer, som de kan nyde udsigten fra. Det behøver ikke altid at være et fysisk produkt, man giver i gave. Det kan også være en ydelse – eller et abonnement.

  Så jeg vil anbefale, at du overvejer at give et kært menneske – måske din bedstefar – en vinduespudser, der kommer regelmæssigt hos ham. Og kan du få en ordning, hvor du får lidt ekstra rabat, eller en ekstra vinduespudsning hos bedstefar, så er det ikke dårligt. Prisen på sådan en gave afhænger naturligvis af, hvor mange vinduer der skal pudses. Men er det et problem? Så kan du måske få en ordning med vinduespudseren om, at han kun kommer få gange om året. Så vil gaven kunne strække sig over længere tid, end hvis du kun køber fx 10 vinduespudsninger.

  En gave med indhold

  Jeg synes, at det er en god gave at give et menneske, du kender, som har brug for hjælp. Det er en gave, der viser omtanke. Den viser, at du tænker på det kære menneskes ve og vel. Og du giver fast arbejde til en vinduespudser. Det vil han da også være glad for. Så det er på mange måder en win-win: Du gør din bedstefar glad. Du giver arbejde. Du vil helt sikkert få en bonus – i form af rabat eller flere vinduespudsninger end du egentlig betaler for. Så hvis du finder en vinduespudser på Østerbro, som kan tilbyde den slags ordninger, så slå til. Og giv mig et praj om, hvor jeg kan kontakte den vinduespudser.