Spring til indhold

Revolution eller bare smart?

  Der er næppe noget revolution i, at mænd og drenge bærer smykker, omend det i visse geografiske dele af landet stadig ses som noget mindre mandigt. Jeg vil tro, at disse i øvrigt stoute mennesker har glemt, at for eksempel de ekstremt maskuline vikinger jo i bar smykker :-)den

  Fra dit ur til dine ringe til mænd – vi har her set på 5 smykker til mænd – og hvordan du skal bære dem.

  Mænd og smykker

  • Ure til mænd:
   De fleste mænd har typisk et ur til hverdag og et til mere festlige lejligheder. Mange har i dag også flere ure end det, da det for mænd også er blevet natuligt at gøre deres smykker til en del af et outfit. Tænk over, hvad du sætter sammen med dit ur. Mange ure kan du skifte remmen på, og det giver flere muligheder. Et ur med en lænke går du aldrig galt med. Det passer til alt.
  • Armbånd til mænd:
   Mange mænd bruger i dag herrearmbånd. De er en god måde at vise sin stil på. Pas på, at dit armbånd ikke er for stort, da det så bliver for dominerende. Det skal passe til din øvrige stil.
  • Øreringe til mænd:
   Disse er knap så populære som armbånd til mænd, men de vinder dog frem. Her skal du i jobsituationer tænke over, om det er passende at bruge øreringe. Til hverdag kan du naturligvis bruge dem, når lejligheden byder sig.
  • Halskæder til mænd:
   Her skal du tænke på at holde det klassisk. Du kan både bruge en kort kæde og en lang kæde. Husk som altid med smykker, at dine metaller skal passe sammen – det vil sige guld med guld og sølv med sølv.
  • Herre ringe:
   Ringe til mænd vinder stærkt frem. Der er naturligvis forlovelsesringe og vielsesringe, men herreringe vinder også frem. Her skal du igen tænke på, om lejligheden er til, at du viser dine herreringe frem. I nogle forretningssammenhænge vil det ikke være passende, hvis ringen er for stor. En mere klassisk og enkel ring vil du aldrig komme galt af sted med.

  Vi siger tak for masser af inspiration fra et enormt udvalg af smykker m.m. til mænd hos Marjoe – det er sørme en flot butik!

  https://www.marjoe.dk