Spring til indhold

Værktøj er online i dag

  Om det ligefrem kan kaldes en revolution, vil jeg lade stå åbent for andre at bedømme, men sagen er, at kombinationen af internettet og nemmere international handel har betydet en revolution generelt. Og et fremragende eksempel på den symbiose er firmaet Ytool ApS, der med domicil i Middelfart på det skønne Fyn servicerer hele landet med et gedigent udvalg af værktøjer og tilbehør til dem, der bruger værktøj.

  Egen import = lave priser

  en af de gyldne tommelfingerregler blandt håndværkere af alle slags er og har altid været: Køb ikke for billigt værktøj. Men også den gamle og tidligere yderst relevante tommelfingerregel står for fald med internettet og de mere åbne grænser. Hvad Ytool gør, er at de importerer alle deres værktøjer og arbejdshandsker med mere selv – direkte fra producenterne og det sparer et helt mellemled væk der.

  Der ryger så endnu et mellemled, da der ikke er grossister involveret. En håndværker, der køber værktøj og tilbehør hos Ytools, har kun det ene mellemled mellem sig og producenten. Og et giver sig i den grad udslag i priserne!

  Åbent 24/7

  I en stadigt mere presset hverdag for håndværksmestre er det en ekstra fordel, at de har muligheden for at foretage indkøb af værktøj og andet, når det passer dem. Online salget gør jo, at der er åbent døgnet rundt, og det er en stor forskel fra tidligere tiders værktøjsbutikker, hvor det var en nødvendighed at tilpasse sig deres åbningstider.

  I øvrigt har Ytool enorm succes mederes linje af arbejdshandsker, der er af en helt unik kvalitet – og en hel del billigere end sammenlignelige produkter. Og du kan ikke forestille dig, hvor mange par arbejdshandsker, der bruges på et døgn i Danmark…

  Vi er ret sikre på, at de små revolutioner i distribution af varer, af mere direkte import og – ikke mindst – af den totale tilgængelighed via nettet er den spæde begyndelse. Mere vil følge, og enten følger du med, eller du bliver hægtet af!

  Hvad tror du?