Tissot ure

En rigtig Tissot mand

Måske skal du starte en ny karriere, og du vil gerne gøre et godt indtryk og se professionel ud. Måske skal du til samtale til et nyt job. Uanset hvad det er, er det altid en god ide at se professionel ud.

Det første indtryk andre får af dig er i høj grad afhængig af dit tøj og dine smykker. Og et af de få herresmykker, der giver dig mulighed for at udtrykke din personlighed, er et ur. Uret, du bærer, gør mere end bare at fortælle dig tiden. Det fortæller også andre om dig.

Du vil ikke have, at dit ur er distraherende. Du vil blot, at det ser godt og professionelt ud. Her er nogle tips til at vælge det rigtige ur.

Go high or go home

Vælg et godt brand. Et billigt kopiur ser ikke godt ud. Du skal holde dig til de anerkendte mærker. Personligt er jeg glad for Tissot ure, der kan fåes i mange stilarter.

Vælg en klassisk stil og ikke noget for flashy. Du vil ikke have, at uret tager opmærksomheden fra dig.

Et mere casual ur eller et sportsur er perfekt til, når du har fri, men er ikke det bedste valg i en mere professionel situation.

Vælg et ur med en normal størrelse urskive. Det er typisk mellem 37 til 42 mm og mindre end 15 mm i tykkelse.

Du skal også vælge et ur, der nemt passer unden et skjorteærme.

Farvekoordiner dit ur med dit tøj. Hvis dit ur har en brun rem, så skal dit bælte og dine sko også være brune og så fremdeles. Du kan endda gå så langt at have et ur med en blå skive på til et blåt jakkesæt.

Det er slet ikke nemt altid, men jeg lover dig, at hvis du har styr på at koordinere farver, bruger de fede mærker og holder dig selv trimmet, efterlader du bare et mere professionelt indtryk!