Spring til indhold

Viking Isolering

  Det var altså lige tidligt nok i år! Efter den grønne vinter 2017 kunne vi godt have brugt lidt mere lunt efterår, men mange mener, at den første nattefrost vil ramme os allerede i begyndelsen af oktober i år. Nå – det er selvfølgelig lidt tidligt at sige endnu her i september, men det skulle såmænd ikke undre mig, hvis det sker. I år er vi så bedre forberedte, end vi var de foregående år i vores gamle og charmerende villa. Vi har nemlig langt om længe fået sparet op til en meget tiltrængt hulmursisolering – læs om det her. Og nu ser vi frem til en række fordele – ikke mindst fordi vi ikke nøjedes med hulmurene, da vi alligevel var i gang.

  Hulmursisolering

  Sådan nogle gamle villaer som vores blev bygget i sin tid med en hulmur – men uden isolering. Energipriserne dengang – det var før energikrisen i 1970’erne – var så lave, at det ikke rigtig betød noget. Der var heller ikke den viden om isolering dengang – eller adgang til geniale og billige isoleringsmaterialer,  som  der er nu hos Bedste-varmepumpe.dk.

  Det fik vi så at mærke, da vi efter den første fyringssæson måtte konstatere, at vi ikke var isolerede overhovedet. Eller i hvert fald slet ikke nok. Og det var ikke kun vores hulmure, den var gal med.

  Gulvisolering

  Fodkolde gulve havde vi jo, og da vi fik eksperterne fra Viking Isolering ud for at gennemgå det hele, opdagede de, at vores gulve reelt ikke havde nogen isolering under sig. Der var forklaringen på de kolde fødder hele vinteren. Og med kulde stigende gennem gulvet, skruer man mere op for varmen, der så ryger ud gennem hulmure og loftet – og belaster økonomien og miljøet helt unødigt. Altså fik vi også udført en gennemgribende isolering af alle gulve. Den slags gulvisolering kan du læse om her: https://www.viking-isolering.dk/vi-tilbyder/gulvisolering/

  Besparelse og komfort

  Besparelsen på varmeregningen efter endt isolering blev så stor, at vi reelt har betalt for arbejdet på ca. 2,5 fyringssæsoner! Og dertil skal man så lægge den voldsomt øgede komfort og velvære. Vi kan gå rundt i huset i bare tæer om vinteren nu – og det uden at få kolde fødder. Vi går godt nok stadig i hjemmesko, men det skyldes nu lige så meget hyggen i at have nogle lækre lammeskinds-futter på, når vi hygger os inden døre. Vi kan i øvrigt anbefale dem her.

  Hvis du bor i et hus med manglende eller dårlig isolering, kan det varmt (!) anbefales at få det ordnet. Er du på Sjælland, er der et firma, vi gerne giver vores varmeste anbefalinger: Viking Isolering: