Spring til indhold

Bingo på nettet

  Min kæreste/samlever og jeg bor i det nordjyske i et lille rækkehus med et kuld på 3 unger, og vi er nok det nærmeste, du kan komme begrebet kernefamilie med voksdug og pumpetermokande. Det har vi det helt fint med, for vi hygger os gevaldigt. Hverdagene handler om job og børn, men når vi slår os løs for alvor, sker det enten via en rejse til Tyskland (ikke ret langt ned i Tyskland da vi har det bedst ved at være tæt på hjemme) eller via vores lille hemmelighed: Vi spiller bingo på nettet!

  Oplevelser uden at forlade rammerne

  For os er det en kærkommen fritidsbeskæftigelse at spille bingo på nettet, for vi kan underholdes uden at skulle forlade vores trygge rammer med ligusterhækken som værn mod den farlige verden derude. Og det er noget, vi kan lide. Vi får puttet børnene, og hvis jeg ikke falder i søvn sammen med dem, sætter vi os ved det lille bord ude i køkkenet med en iPad, og så går vi ud over kanten!

  Vi har tjekket mange muligheder for den type spil på nettet, og der er ét sted, vi altid starter: https://bingomaten.dk/danske-spil-bingo/

  Bedste bingo online

  Det er bare det bedste sted for os, og siden vi fandt Danske Spil Bingo via Bingomaten, har vi ikke haft nogen drift til at prøve andet. Igen: Vi har det bedst med så få forandringer som muligt, og selvom vi godt nok er ved at få nyt køkken i disse dage, er det altså den stille og forudsigelige hverdag, vi finder mest tiltrækkende. Altså lige indtil mørket er faldet på, og vi bænker os for at få det adrenalinsus, vi i den grad oplever, når bingospillet kører.

  Om vi vinder noget? Ja da! Det sker faktisk jævnligt, og takket være de bonusser, vi får via Bingomaten lagt sammen med gevinsterne, har vi som regel et lille overskud. Og fremfor alt: Vi hygger os!