Spring til indhold

En europæisk fordel

  At der er delte meninger om det europæiske marked og EU, er der ingen tvivl om, men det ændrer nu ikke på det faktum, at fjernelsen af et hav af handelsbarrierer har gjort verden nemmere for europæerne på tværs af grænserne. Et af mange eksempler på det er de onlinebaserede markeder, der er skudt frem de senere år – og det er markeder, der ganske enkelt ikke ville have været mulige uden den frie bevægelighed af varer og materialer over grænserne i EU. For eksempel markedet for erhvervskøretøjer.

  Nye og brugte lastbiler

  Det er bestemt ikke kun danske vognmænd og entreprenører, der høster store besparelser på at købe transportmateriel i andre EU lande – det er i lige så høj grad tilfældet for deres kolleger i andre lande. Og det gælder også for de virksomheder, der lever af at sælge for eksempel brugte lastbiler. Altså de enkelte lastvognsforhandlere og såmænd også vognmandsvirksomheder.

  Et virkelig godt eksempel på en sådan markedsplads er hjemmesiden https://www.truck1-dk.com/

  Lastbiler til salg

  Hjemmesiden er et overflødighedshorn af lastbiler, anhængere, trucks og en hulens masse andet materiel, der relaterer til transport. Og den er ganske nem at bruge for både sælgere og købere.

  Fra lille til stort marked

  Før den frie bevægelighed var udvalget af for eksempel brugte trækkere for en dansk vognmand i realiteten begrænset  til, hvad der var af udbud i Danmark. Nu er der hele det store udbud i Europa at vælge mellem, hvilket både betyder mere interessante priser og samtidig en større mulighed for at finde præcist det køretøj, man er på jagt efter.

  Hvor der i Danmark måske er omkring 3-400 brugte trækkere på markedet et givent tidspunkt, er der samlet set måske over 7.000 tilgængelige i Europa. Det er et udbud, der i den grad er til købers fordel!

  Nemt at handle internationalt

  Med hjemmesiden truck1-dk.com er det reelt lige så nemt og næsten lige så hurtigt at købe for eksempel en bus i Belgien, som det ville være at købe den i Danmark. Der er direkte kontakt mellem sælger og køber, og hjemmesiden leverer endda en komplet beregning af transportomkostningerne fra sælgers forretning til købers adresse.

  Så bliver det bare ikke meget nemmere, vel?

  Uanset om der er tale om mere gængse køretøjer elle rom specialkøretøjer som ambulancer, gadefejemaskiner eller sågar pengetransporter, er der et stort udvalg at vælge mellem. Imponerende, nemt – og ganske enkelt fremtidens måde at handle erhvervskøretøjer!