Spring til indhold

Jeg spiller på Melodi Grand Prix

  Lige siden jeg var ganske lille, har Melodi Grand Prix været noget helt særligt for mig. Det skyldes nok en kombination af flere ting, der blandt andet handler om, at vi gjorde det til en familietradition at sidde og se (og høre) det med lidt guf, at jeg elsker sang og musik – og så de flotte kostumer. De senere år har hele showet dog ændret sig dramatisk, og jeg er ikke helt sikker på, jeg er så vild med de ændringer. Men det vender jeg tilbage til.

  Der er gode odds på Eurovision

  Udover min interesse for heste har jeg også en lille “hemmelig” last, som egentlig ikke er en last men blot noget, jeg hygge rmig med. Jeg kan lide at spille og indgå væddemål. Og det gælder for en masse forskellige områder – lige fra fodbold over politiske valg til Melodi Grand Prix.

  Det kommer bag på mange, at man faktisk kan spille på vindere og tabere i Eurovision, men det kan man. Det bedste sted at gøre det i mine øjne er via denne hjemmeside: https://eurovisionodds.dk/

  Det er vildt nemt at overskue, og de opdaterer odds på de forskellige lande hver time. Se selv:

  Eurovision Grand Prix odds

  Er det ikke ret tilfældigt, spurgte min mor mig om de spil – og jeg måtte jo svare, at det reelt er en kombination af tilfældighed og lidt indsigt i, hvad der er populært af musik og looks netop nu. Hvis man har et godt øre for, hvilen melodi der kan vinde, kan man bedre vælge hvem, man vil satse på. Og er der gode odds, kan man jo vinde ganske pænt 🙂

  Er Melodi Grand Prix det samme?

  Som jeg startede med at sige: Jeg er ikke helt tilfreds mere! Engang var det et krav, at sangene blev sunget på landets eget sprog, men i dag må alle synge på engelsk, og det fjerner ligesom noget af den folklore, der var en del af Grand Prix tidligere.

  Det virker også, som om udseende er blevet en større faktor end før. En lækker og veldrejet pige har en større chance end en mere almindelig en af slagsen, og det ødelægger det lidt for mig. Jeg synes, det skulle dreje sig alene om musikken og selve sceneshowet – og ikke om udseende. Og så skulle alle altså synge på deres eget lands sprog!

  Hvad synes du?