Spring til indhold

Bedste sted at købe musikinstrumenter

Der er næppe nogen, der med sikkerhed kan sige, hvor mange kreative talenter indenfor musik, der aldrig er blevet udviklede, fordi musikinstrumenter generelt er så ekstremt kostbare – men det er uden tvivl mange. Går vi blot 12-14 år tilbage i tiden, var det helt ekstremt dyrt at købe for eksempel en anstændig guitar uden at skulle betale flere månedslønninger for den. Sådan er det heldigvis ikke mere! En kombination af billigere produktionsmetoder og ditto steder samt online handel har bragt selv virkeligt gode musikinstrumenter ned i en pris, hvor “folket” kan være med.

Danguitar

Danguitar er et firma i Grenå, der efterhånden har en del år på bagen. Fra at være en opkomling i branchen er de vokset til at være en betydelig spiller på markedet, og de leverer i dag et absolut komplet udvalg af musikinstrumenter og udstyr til musik – spændende lige fra mikrofoner til komplette diskoteksanlæg. Og – ikke at forglemme – nok Danmarks største udvalg af guitarer.

Det særegne ved Danguitar er, at salget sker online og de har dermed distanceret fra de gamle musikbutikker, der i den grad lider under håbløst opskruede priser og gammeldags salg.

Trommesæt fra under 1.000 kr

Normalt forbinder man jo et trommesæt med en større udskrivning, men det er faktisk muligt at starte ud med et begynder trommesæt til bare 999 kroner hos Danguitar. Og tro nu ikke, at der så er tale om discountbutik, for er behov og lyst mere sofistikeret kan man skam også købe enorme trommesæt op til omkring 10.000 kr. Og såmænd også de elektriske trommer og trommesæt.

Det dybe og brede udvalg

Det er kendetegnende for alle varegrupperne hos Danguitar, at der er muligheder for alle størrelser budgetter – lige fra meget simple og enkle (men stadigt gode) begynderløsninger og op til professionelle løsninger. Om der så er tale om for eksempel lysshows til diskoteker, mikserpulte eller sågar pladespillere, er udvalget der – til enhver pengepung.

Jeg kender selv flere, der har startet med for eksempel en billig guitar fra Danguitar, blevet gode eller endda rigtigt gode – og så opgraderet til en mere professionel guitar. Stadig købt hos Danguitar selvfølgelig.

Det, at firmaet har et både bredt og dybt udvalg af reelt set alt, de handler med, gør – i kombination med gode priser og god service – at kunderne ofte kommer igen og igen. Det er sådan, en succes skabes og efterfølgende fastholdes.

Hvis du er i markedet for et musikinstrument eller udstyr til lyd og lys, vil vi anbefale, at du tager et kig på Danguitar.dk – eller simpelthen tager kontakt til dem:

  • DanGuitar.dk
  • Rugvænget 1
  • 8500 Grenaa