Dyreliv i USA

USA har meget forskelligt at byde på med dyreliv. Heldigvis kan du få billige flybilletter til USA, så her kan du få blod på tanden til din næste tur.

 

10. Kentucky

Verdens største hulesystem – Mammoth Cave – har over 400 miles under jorden. Mammoth har mere end 130 dyrearter – hvor 70 af dem er truet. De fleste er dog ganske små, og her er blandt andet opossums og Kentucky cave rejer. Lang flertallet af dyrelivet er dog flagermus.

9. Washington
På Orcas Island kan du, som navnet siger, se Orca hvaler. Du kan også se andre hvaler, sæler og en masse havfugle samt søløver og delfiner.

8. Maine
Acadia National Park er et paradis for fugleinteresserede. Her kan du også se havdyr som hvaler, delfiner og sæler.

7. Texas
Ved grænsen til Mexico i Texas finder du Big Bend National Park. Her er 3.600 forskellige insekter. Noget som sikkert vil appellere til flere er muligheden for at se bjørne og bjergløver samt prærieulve. Der findes mere end 20 forskellige slags flagermus, og enkelte er unikke for området.

6. North Carolina
Smoky Mountains har mere end 1.500 sorte bjørne og mere end 200 forskellige fugle.

5. Virgin Islands, St. John
Smukt vand, hvor du kan svømme med stimer af fisk og dykke. Se koralrev – et meget smukt sted at dykke.

4. Hawaii

Et paradis for fuglekiggere finder du på Kilauea Point. Hawaii er kendt for sin smukke natur og skønne mad.

3. Alaska
I Kenai Fjords nationalpark finder du oddere, søløver, sæler og pukkelhvaler samt sorte bjørne, Alaska brune bjørne, elge og bjerggeder. Du kan fiske efter laks og ørred og også gå på jagt.

2. Florida
I Everglades nationalpark kan du se storke og et utal af andre fugle. De fleste kommer du for at se alligatorer og tage ture i Everglades med airboats. En god måde at se området og dyreliv på.

1. Wyoming

Her finder du Yellowstone National Park. Her kan du se 67 forskellige pattedyr, elge, bison, grizzly bjørne, prærieulve, bjergløver, ulve med mere.

 

Er du mere til storbyjungle, er New York et godt bud. Du kan ofte finde billige flybilletter til New York online.

P.S.: Du skal overveje et 11. sted: Hawaii! Der er i den grad dyreliv at opleve på Hawaii, og her er et godt sted at bestille rejser til Hawaii.