Spring til indhold

Spansk eller fransk?

  Min partner og jeg spiller tennis. Det er alletiders bedste måde at holde sig i form i. Og vi spiller faktisk hele året rundt. 3 gange om året spiller vi en kamp, hvor det virkelig gælder om at vinde. Taberen skal nemlig finde og betale et 3 dages ophold for os begge to i en eller anden storby. I sidste weekend tabte jeg så den første af de 3 kampe. Så jeg er hende, der skal arrangere, at vi kommer til en storby i få dage i det tidlige efterår.Det er selvfølgelig ikke første gang, at jeg taber. Sidste år vandt jeg faktisk 2 af kampene.

  Paris

  Men når jeg taber, bestemmer jeg mig altid for, hvilken by jeg vil til. Sidste år fandt jeg billige flybilletter til Paris, og vi var der i 3 dage. Fik set Paris oppe fra Eiffeltårnet og al det, man skal. Det var, inden Notre Dame brændte. Nu skal jeg så bestemme mig for, hvor jeg vil hen sammen med min partner. Det er lidt af en udfordring. 3 dage er ikke lang tid, så det skal være en by, vi kan komme til på få timer. Ingen lange flyvninger. 4 – 5 timer max. Men vi har været i London, Berlin, Rom, Athen, Tel Aviv, Oslo og Stockholm.

  Rejser til Spanien måske

  Jeg kigger lidt efter Madrid og Lissabon, men synes ikke, at jeg kan finde de helt billige flybilletter dertil. Jeg kunne sådan set godt tænke mig at komme til Madrid. Det tidlige efterår herhjemme kalder ligesom på, at vi skal sydpå. Få lidt ekstra sol på kroppen.
  Jeg sætter mig til at kigge på rejser til Spanien og afbudsrejser. Sådan lidt tilfældigt. Pludseligt ser jeg et billede af en tennisbane. Hvad? Ja, selvfølgelig: Et hotel med tennisbane. Hvilken by, går afbudsrejsen til? Marrakech i Marokko. Jeg bestiller afbudsrejser til 2 personer med det samme. Det bliver spændende.