Spring til indhold

Florida ferie

  Florida rejser og ferie

  Florida er et drømmerejsemål for mange danskere. Faktisk for mange folkeslag i det hele taget – både for amerikanere fra det nordligere USA og for europæere. Men hvad er det, der gør Florida til noget ganske særligt? Og hvis du vil rejse til Florida på ferie – hvordan får du så den absolut bedste tur ud af det? Det er, hvad denne artikel vil beskæftige sig med.

  Florida er solskinsstaten

  Florida kaldes for the Sunshine State i USA, og det er ikke uden grund. Det sydlige Florida har flere solskinstimer end noget andet sted i USA – og et klima, der især i vintermånederne er en magnet for alle, der er trætte af vinteren og kulden.

  Om vinteren byder Florida på dagtemperaturer omkring de 23-26 grader, og de fleste nætter bliver det ikke koldere end 17-18 grader ved 4-tiden om morgenen. Der falder ikke så meget nedbør i perioden fra november til maj i Florida, hvorfor luftfugtigheden er behagelig.

  Om sommeren bliver der varmere – ofte er temperaturnerne om dagen omkring de 30-34 grader og kommer stort set aldrig under 24 -25 grader om natten. Luftfugtigheden er høj, og det er ganske almindeligt, at der sidst på eftermiddagen falder voldsomme mængder regn på meget kort tid.

  Som hovedregel står regnvejret på i mellem 30 og 60 minutter, hvorefter solen er tilbage.

  Oplevelser for alle i alle aldre

  Florida byder på et væld af oplevelser for alle aldersgrupper. Om det er Orlando med Disney og de mange andre oplevelsesparker, om det er Everglades med sit fantastiske dyreliv (og millioner af alligatorer), om det er den fredfyldte og smukke vestkyst eller det pulserende natteliv i Miami, der betegnes af mange som “the sexiest place om Earth” – alle kan få store oplevelser ud af Florida!

  Læg dertil, at der næppe er mange steder i verden, hvor der findes et så righoldigt udvalg af restauranter med mad fra alle mulige og umulige steder på kloden, flere strande og flere barer end du kan forestille dig – så har du opskriften på en ferie, du aldrig vil glemme:

  Florida rejser og billetter

  The Keys

  Florida Keys er en stribe af langstrakte øer, og den mest kendte er Key West, hvor blandt andre Hemmingway holdt til. Køreturen derned sker over mere end 40 broer, og du bevæger dig fra metropolen Miami direkte ud i Caribien. Tempoet går ned og den indre ro falder på dig. I øvrigt findes verdens absolut bedste fiskeri netop i vandene omkring Florida Keys, så er du lystfisker, venter der dig dit livs bedste fiskeri!

  Se mere om Florida Key her

  Hvordan oplever du så bedst Florida?

  Vi anbefaler, at du tager kontakt til rejsebureauet Nicks Amerika:

  Telefon (+45) 25 13 40 41 – CVR: 31823404 – Email: nick@nicksamerika.dk

  Her får du, hvad du ikke kan få andre steder: Masser af tid til dig og en personlig rådgivning fra Nick, der selv har rejst Florida tyndt, kender hvert eneste hotel, strand og indkøbscenter. Han sammensætter din rejse for dig, så den passer perfekt til ønsker, behov og budget. Vær også opmærksom på, at Nicks Amerika har et ganske særligt speciale, som reelt ingen andre gør bedre: Rejser til Hawaii.

  God rejse til Florida – og hav en fantastisk ferie!