Spring til indhold

Stress af ingenting?

  Kan man få stress af at lave ingenting? Jeg har lidt på fornemmelsen, at det kan man godt. Nok ikke, fordi man ikke laver noget, men måske, fordi vi har jo en del hjerneaktivitet, også når vi ikke laver noget. Og når man så ikke laver noget, fysisk eller intellektuelt, så får hjernen måske lov til at løbe løbsk en gang imellem?

  Symptomer

  Jeg synes i hvert tilfælde, at jeg kan se, at jeg har nogle typiske symptomer på stress. Fx søvnløshed. Jeg kan bare ikke falde i søvn. Jeg får ikke 4 timers søvn i sammenhæng. Det må jo betyde, at der er et eller andet, jeg tænker på, eller godt ved, at jeg skal bearbejde, men at jeg bare afviser at gøre det – sådan helt ubevidst.

  Til daglig laver jeg ikke noget. Jeg lever af min formue. Jeg havde jo sat mig det mål at skulle gå tidligt på pension, så jeg knoklede på mit job, sparede sammen, investerede og formåede at opbygge en ganske pæn formue. Da jeg havde nået mit mål, trak jeg mig tilbage. Sagde op og begyndte at nyde tilværelsen som tidligt selv-pensioneret.

  Måske noget stresscoaching?

  Jeg tror, at jeg glemte et eller andet i den plan, jeg havde lagt. Måske glemte jeg at finde noget, som jeg skal beskæftige mig med. I hvert fald så keder jeg mig usigeligt. Jeg har ikke noget, jeg vil. Jeg har bare en masse dumme tanker om, at jeg skal nå at få min bil til syn og, at jeg skal tale med min bankrådgiver. Jeg er overbevist om, at jeg stresser over ikke at være aktiv. Kan et stresscoaching forløb hjælpe mig videre? En eller anden form for coaching?

  Jeg har brug for hjælp, og hvis jeg ikke finder professionel hjælp snart, så bliver jeg skør i hovedet. Har hørt meget godt om https://lifeconsulting.dk/stresscoaching Der er jo vendt op og ned på alt i mit liv: Ingen rutiner, mangel på søvn, tvangstanker. En begyndende frygt.