Spring til indhold

Shop dig til flade sko

  Høje hæle ser jo flot ud, men for pokker hvor kan de være ukomfortable. Når jeg har haft mine på et par timer, tænker jeg kun på at komme hjem og få mine lækre hjemmesko til damer på, så mine fødder kan få det godt igen. Nu kan vi jo ikke gå i hjemmesko hele tiden, så hvad gør vi så, hvis vi ikke har lyst til at have høje hæle på? Vi får det til at se godt ud med flade sko – og hvordan gør man så det?

  3 slags flade sko

  Der er 3 slags flade sko:

  – Under anklen flade sko så som sandaler, gummisko, hyttesko etc.

  – Over anklen flade sko så som lave støvler etc.

  – Til knæet og over flade støvler

  Det er højden af dine flade sko, der bestemmer, hvilket tøj der vil se godt ud til dem i forhold til proportioner.

  Under anklen flade sko er god til de fleste mennesker. Ved at vise anklen viser de den fulde længde af benet uden at ”skære” det. Bær dem med skinny jeans eller jeans, der er rullet op. De ser også godt ud til nederdele. Hvis dine ankler er lidt tykke, ser det dog bedst ud med en nederdel, der går over knæet, eller en som er lang.

  Over anklen flade sko passer godt til skinny bukser, som er indeni støvlen, eller netop når til støvlen. Undgå at bruge dem til vide bukser. Brug dem også til lange nederdele.

  Endelig støvler til eller over knæet passer bedst til et mini nederdel eller en kort kjole eller shorts. Du kan også bruge dem med tykke strømper og en nederdel. Husk strømper – og ikke leggins!

  God fornøjelse med de flade sko og hjemmesko til både mænd og kvinder derhjemme! Og hjemmesko køber du i bedste kvalitet hos Shepherdshop: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html

  Husk også, at dine fødder skal bære dig hele livet – det er altså værd at passe godt på dem!